Χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας
captainscarrental.gr

Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το τελευταίο μας έργο, τον ιστότοπο για την Captain’s Car Rental, μια νέα εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. 

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχεδίαση UX/UI που είναι καλαίσθητη και φιλική προς το χρήστη χωρίς να έχει περιέχει υπέρμετρη πληροφορία. Από τη στιγμή που ένας χρήστης προσγειώνεται στον ιστότοπο, δέχεται σαφείς και συνοπτικές πληροφορίες που τον διευκολύνουν να βρει και να νοικιάσει το αυτοκίνητο που χρειάζεται με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Εκτός από την αξιοσημείωτη σχεδίαση και τα γραφικά, έχουμε αναπτύξει επίσης ένα εταιρικό λογότυπο που αντιπροσωπεύει τέλεια την φιλοσοφία της Captain’s Car Rental. Η ομάδα σχεδιασμού λογότυπών μας συνεργάστηκε στενά με τον πελάτη για να δημιουργήσει ένα μοναδικό λογότυπο που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Το αποτέλεσμα είναι ένα επαγγελματικό αλλά συγχρόνως fun logo που αποτυπώνει το πνεύμα της Captain’s Car Rental.

‘Όμως ένας σπουδαίος ιστότοπος είναι κάτι περισσότερο από καλό design  – πρέπει επίσης να είναι εύκολα αναγνώσιμος από τις μηχανές αναζήτησης. Γι’ αυτό έχουμε εξασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα είναι πλούσια σε περιεχόμενο φιλικό προς το SEO. Αυτό το περιεχόμενο όχι μόνο βοηθά τον ιστότοπο να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά παρέχει επίσης πολύτιμες πληροφορίες στους πελάτες, διευκολύνονται τους να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Συνολικά, είμαστε περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα και βέβαιοι ότι το website θα εξυπηρετήσει καλά την Captain’s Car Rental. Ο ιστότοπος που δημιουργήσαμε προβάλλει την επωνυμία και τις υπηρεσίες τους με τρόπο που είναι οπτικά ελκυστικός και φιλικός προς τον χρήστη, ενώ παράλληλα είναι βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης ώστε να προσελκύει πιθανούς πελάτες.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα φροντίσουμε να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση για το ιδανικό αποτέλεσμα.