Digital marketing ξενοδοχείων

Digital marketing ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων

Digital marketing ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων

Τουριστικό digital marketing

Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένο τουριστικό digital marketing plan για ξενοδοχείο, apartments, τουριστικό γραφείο, εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ή σκαφών και κάθε άλλου είδους τουριστική επιχείρηση, με βάση τους στόχους σας και το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε.  Εάν το θέλετε αναλαμβάνουμε την υλοποίησή του ή εκπαιδεύουμε το πρόσωπο που θα μας υποδείξετε, δωρεάν.

Το τουριστικό digital marketing plan αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού επικοινωνιακής πολιτικής (δηλαδή του συνολικού επεξεργασμένου σχεδίου marketing) ενός ξενοδοχείου ή μιας τουριστικής επιχείρησης.

Digital marketing ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων

Digital marketing ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων

Το digital marketing plan που σας προσφέρει η iservices μπορεί να περιλαμβάνει:

με την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος ώστε η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε για το ξενοδοχείο σας ή την τουριστική σας επιχείρηση να εντυπωσιάζει, να είναι εύχρηστη και λειτουργική, να αποδίδει, προσελκύοντας πελάτες, και ασφαλώς να συνδυάζει την ιδανικότερη σχέση κόστους / απόδοσης.

σχετικά με τον τρόπο που αναζητούν οι χρήστες του internet πληροφορίες σχετικές με τις δικές σας παρεχόμενες υπηρεσίες και δημιουργία internet business plan

μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου ή τουριστικού περιεχομένου πρέπει να εμπεριέχει αρκετές σελίδες για το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες που προσφέρει και αν είναι δυνατόν ένα προσεγμένο – περιεκτικό τουριστικό οδηγό της περιοχής με προτάσεις για ειδικά ενδιαφέροντα.

(search engine optimization) για να αξιολογείτε θετικά από την Google η ιστοσελίδα σας και να την βρίσκουν  όσοι δεν γνωρίζουν την επιχείρησή σας αλλά αναζητούν σχετικές πληροφορίες τουριστικών υπηρεσιών

(Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Youtube), με τρόπο έτσι ώστε να αναδεικνύονται πλήρως οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο που θέλετε να προβληθούν περισσότερο.

Έρευνα και επιλογή κατάλληλων OTA (Online Travel Agencies) για προσέλκυση στοχευμένου κοινού

μια διαφημιστική καμπάνια adwords έχει μεγάλη σημασία να σχεδιαστεί και να δομηθεί σωστά, με βάση το περιεχόμενο και τους στόχους της ιστοσελίδας που θα προβληθεί και να καθοριστούν επακριβώς οι λέξεις και μικροφράσεις στις οποίες θα προβάλλεται.

έτσι ώστε να πετύχουμε ακριβώς τα αποτελέσματα που θέλετε.

Digital marketing ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων

Digital marketing ξενοδοχείων

Το marketing plan είναι το εργαλείο με το οποίο χαράσσουμε τη γραμμή προωθητικών ενεργειών και επικοινωνιακής πολιτικής για την επίτευξη του Στρατηγικού στόχου. Μας βοηθά δηλαδή, να ευθυγραμμιστούν οι στόχοι μας με τη στρατηγική μας, και να επιτευχθούν με προγραμματισμό και την υλοποίηση πλάνου πολλαπλών προωθητικών ενεργειών.

Το Ψηφιακό Marketing ή Digital Marketing ή Web Marketing δεν είναι κάτι ξεχωριστό, αλλά το σημαντικότερο κομμάτι της σχεδιαζόμενης επικοινωνιακής πολιτικής, αφού πλέον στην αναζήτηση πληροφοριών, την επικοινωνία, την ενημέρωση και την προώθηση το διαδίκτυο είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής και κυρίαρχος.

Με τις υπηρεσίες digital marketing plan που σας προσφέρει η iservices, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε όσες επιθυμείτε και όσες χρειάζεστε, σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να ενισχύσετε το brand name σας, να αποκτήσετε αξιόπιστη και εντυπωσιακή παρουσίαση της τουριστική επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, να φτάσει η φήμη σας στο δυνητικό πελατειακό σας κοινό και να προβληθείτε στοχευμένα στο κοινό που επιλέγετε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Σχεδιασμός σελίδων στα Social media

Η παρουσία στα social media αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης επικοινωνιακής πολιτικής. Δημιουργούμε επαγγελματικές σελίδες σας στα social media (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest, κλπ) και είτε αναλαμβάνουμε την υποστήριξή τους, είτε σας τις παραδίδουμε για να τις υποστηρίζετε εσείς.

Η ανάρτηση κατάλληλων post με χρήση video, εικόνων, γραφιστικών, animation και πληροφοριών που δεν κουράζουν, με συνέπεια και συνέχεια, έχουν στόχο να  πολλαπλασιάσουν το κοινό που θέλει να  ενημερώνεται για τις τουριστικές υπηρεσίες σας, για προορισμούς και ιδέες και προτάσεις εκδρομών και διακοπών.

Μη ξεχνάτε ότι πολλοί χρήστες του διαδικτύου και των social media επιλέγουν τον επόμενο προορισμό διακοπών ή ταξιδιού τους έχοντας εντυπωσιαστεί από μία είδηση ή μία ανάρτηση που έτυχε να δουν.