Κουπόνια προκρατήσεων για ξενοδοχεία (Hotel e-Vouchers)

Κουπόνια προκρατήσεων για ξενοδοχεία

Κουπόνια προκρατήσεων για ξενοδοχεία

Τι είναι τα Κουπόνια προκρατήσεων (Hotel e-Vouchers)

Τα Κουπόνια προκρατήσεων (Hotel e-Vouchers) προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν κράτηση δωματίων ή υπηρεσιών χωρίς να επιλέξουν δεσμευτικά ημερομηνίες. Κερδίζουν κράτηση σε προνομιακή τιμή, αφού συνήθως, αυτός είναι ο ρόλος των Hotel e-Vouchers. Αποτελούν δηλαδή εργαλείο marketing για προπωλήσεις το οποίο αφήνει ικανοποιημένους και τους ταξιδιώτες – πελάτες και τους ξενοδόχους.

Οι μεν πελάτες εξασφαλίζουν προνομιακές τιμές για τη διαμονή τους και τις υπηρεσίες που επιλέγουν να προκρατήσουν με τα e-Vouchers,  οι δε ξενοδόχοι κάνουν πωλήσεις εγκαίρως και αυξάνουν τα έσοδά τους σε εκτός σεζόν περιόδους  ενώ μπορούν με τους όρους που θα έχουν θέσει να διαμοιράσουν σωστά τους πελάτες αυτής της κατηγορίας διευρύνοντας την σεζόν. 

Κουπόνια προκρατήσεων για ξενοδοχεία

Τα Κουπόνια προκρατήσεων (Hotel e-Vouchers)  κουπόνια δώρου εκδίδονται συνήθως σε προνομιακή τιμή ώστε να είναι ελκυστικά προσφέροντας κίνητρο στον χρήστη που οργανώνει εγκαίρως το ταξίδι του ή σε εκείνον που θέλει να το προσφέρει ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα.

Τα κουπόνια προκρατήσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κράτηση διαμονής, πρωινό, μεσημεριανό, υπηρεσίες spa, massage, ενοικίαση αυτοκινήτου, σκάφους και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία τουρισμού μπορεί να λειτουργήσει με online κράτηση και πληρωμή.

Κουπόνια προκρατήσεων για ξενοδοχεία

Ποιοι οι κανόνες χρήσης των Hotel e-Vouchers

Οι κανόνες λειτουργίας και χρήσης καθορίζονται από τον διαχειριστή βάσει της πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει. Θα οριστεί δηλαδή το ποσοστό έκπτωσης από την κανονική τιμή, το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ενδεχόμενες μη δεκτές ημερομηνίες, ο αριθμός ημερών έγκαιρης ενημέρωσης για χρήση της υπηρεσίας κλπ.