Δημιουργία εικονικών περιηγήσεων, virtual tour 360

Δημιουργία εικονικών περιηγήσεων, virtual tour 360

Δημιουργία εικονικών περιηγήσεων, virtual tour 360

Η πανοραμική φωτογραφία ζωντανεύει και επιτρέπει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να κινηθούν, με εικονική περιήγηση, στο χώρο διαδραστικά (virtual tour). Η κίνηση είναι εύκολη προς όλες τις κατευθύνσεις μόνο με χρήση του ποντικιού. Κάνοντας κλικ στην εικόνα (και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο του ποντικιού) το μετακινείτε προς την κατεύθυνση που θέλετε.

Με αυτό τον τρόπο περιηγείστε εικονικά στο χώρο. Χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα Control και Shift ή τα εικονίδια στο κάτω μέρος της εικόνας για να κάνετε zoom, φέρνοντας κοντά ή απομακρύνοντας την εικόνα, να για μετακινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση ή να την μεγεθύνετε.

Ρωτήστε μας να σας εξηγήσουμε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πανοραμική φωτογραφία και την εικονική περιήγηση προς όφελος της δικής σας τουριστική επιχείρηση (ξενοδοχείο, Resort, camping, μουσείο, πολυτελές σκάφος, αρχαιολογικός χώρος, κλπ) ή πως θα δώσετε την δυνατότητα και την ευκαιρία στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να περιηγηθούν εικονικά στο τοπίο, τον χώρο ή την εικόνα της θέας που θέλετε να προβάλετε.

Η virtual tour περιήγηση προσφέρει στον επισκέπτη συνθήκες εικονικής πραγματικότητας και συνθέτει την ονειρική εντύπωση για την ταξιδιωτική εμπειρία που προγραμματίζει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας.

Η iservices εξειδικεύεται στις Εικονικές Περιηγήσεις ( Virtual Tours) και την εφαρμογή τους στα διαδικτυακά μέσα δημιουργώντας υψηλή προστιθέμενη αξία στη δική σας τουριστική επιχείρηση

Δημιουργία εικονικών περιηγήσεων, virtual tour 360

Δημιουργία εικονικών περιηγήσεων, virtual tour 360

Δημιουργία εικονικών περιηγήσεων, virtual tour 360

3D virtual tour

Το 3D Virtual Tour εξασφαλίζει τρισδιάστατη εικονική περιήγηση σε ένα χώρο. Δημιουργεί δηλαδή συνθήκες εικονικής περιήγησης σε πραγματικό χώρο και προσφέρει την εντύπωση στον χρήστη ότι βρίσκεται στον χώρο και κινείται σε αυτόν βλέποντας με ακρίβεια από όποια γωνία επιθυμεί κάθε λεπτομέρεια. Χρησιμοποιείται από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet με απόλυτη συμβατότητα.

Όταν πρόκειται για χρήση σε Μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με QRcodes και ηχητική ξενάγηση.

Η ίδια σύνθετη τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ξενοδοχεία ή Resort εάν θέλετε η 3D περιήγηση του επισκέπτη να συνοδεύεται από ξενάγηση στελεχών του ξενοδοχείου.

Αντιστοίχως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τουριστικά γραφεία για δείγματα online περιηγήσεων σε τουριστικές διαδρομές ή σε τουριστικούς χώρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε λύσεις που είτε θα βοηθήσουν την εταιρεία σας να αναπτυχθεί αποτελεσματικά στον χώρο του διαδικτυακών υπηρεσιών τουρισμού με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.