Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Η iservices αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων (websites), για ξενοδοχεία, Resorts, τουριστικά καταλύματα, και κάθε είδους τουριστική επιχείρηση (τουριστικά γραφεία, rental car, rental boats κλπ) δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της.

Με όπλο την τεράστια εμπειρία μας τόσο στο web design & web developing, όσο και στην δημοσιογραφία σε θέματα τουρισμού, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες, προσαρμόσιμες σε tablet και κινητά. Με γνώση της τουριστικής αγοράς και των εξειδικευμένων αναγκών για ιστοσελίδες ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων ή σκαφών, κ.α

Στόχος μας η επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος ώστε η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε για το ξενοδοχείο σας ή την τουριστική σας επιχείρηση να εντυπωσιάζει, να είναι εύχρηστη και λειτουργική, να αποδίδει, να προσελκύει πελάτες και ασφαλώς να συνδυάζει την ιδανικότερη σχέση κόστους / απόδοσης.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Τι απαιτείται όμως για να καταστεί επιτυχημένη και αποδοτική η ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου: είναι κάτι περισσότερο από μια ιστοσελίδα με καλή εμφάνιση. Ο καλός σχεδιασμός, οι όμορφες – εντυπωσιακές εικόνες, η εύχρηστη λειτουργικότητα, είναι προαπαιτούμενα αλλά αφορούν κάθε είδους ιστοσελίδες που δημιουργούμε. Για να αποδώσει η δική σας ιστοσελίδα χρειάζονται επιπλέον υπηρεσίες, εξειδικευμένες – προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και στους δικούς σας στόχους. Με λίγα λόγια η ιστοσελίδα πρέπει να κατασκευαστεί με τρόπο, περιεχόμενο και λειτουργίες που να ανταποκρίνονται και να εξυπηρετούν τα δεδομένα της τουριστικής αγοράς και πιο συγκεκριμένα τους επιλεγμένους στόχους της δικής σας επιχείρησης.

Συζητάμε μαζί σας αναλυτικά και προσδιορίζουμε τα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό πλεονεκτήματά σας  και τους στόχους σας. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό στο διαδίκτυο και καθορίζουμε τη δομή, το ύφος και την στόχευση του περιεχομένου.

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας, την κατασκευάζουμε και φροντίζουμε ώστε το περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά, videos) να αναδεικνύει τα δικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, να αξιολογείτε θετικά από την Google ώστε να μπορεί σε συνδυασμό με τις εργασίες SEO να προωθηθεί στις μηχανές αναζήτησης και να την βρίσκουν όσοι αναζητούν υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές που προσφέρετε.

Η ιστοσελίδα αποτελεί για ένα ξενοδοχείο ή μία τουριστική μονάδα το σημαντικότερο εργαλείο για την προώθηση του στο διαδίκτυο και την προσέλκυση πελατών.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Η διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας είναι ιδιαιτέρως σημαντική αφού καθορίζει το ύφος και αναδεικνύει το αισθητικό αποτύπωμα του ξενοδοχείου σας.

Γι’ αυτό προηγείται αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη για να προσδιοριστούν οι στόχοι, οι ιδιαιτερότητες και λειτουργίες που θα χαρακτηρίζουν το νέο web site, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας καθώς και το κοινό στο οποίο θέλουμε να απευθυνθεί, να προσελκύσει και να αποδώσει. Δουλεύουμε μαζί σας ώστε η ιστοσελίδα σας να αποτυπώνει και να εκφράζει το δικό σας όραμα και την ταυτότητα της δικής σας ξενοδοχειακής μονάδας.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες υψηλής αισθητικής web design, αυτόματα προσαρμόσιμες σε smartphones και tablets (responsive), που αξιολογούνται θετικά από την Google και είναι ικανές να βρεθούν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να προσελκύσουν επισκέπτες.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου - γραφίστας

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Σχεδιάζουμε τις ιστοσελίδες με τρεις τρόπους, αναλόγως των αναγκών και των επιλογών του πελάτη μας:

1.Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και πιστή τήρηση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς του. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται ουσιαστικά για σχεδιασμό της ιστοσελίδας εκ του μηδενός, αφού εφαρμόζουμε τον σχεδιασμό του template που επιλέξαμε και αγοράσαμε, αλλά για κατασκευή της ιστοσελίδας με σχεδιαστικό πρότυπο.

2.Με αγορά ποιοτικού template (σχεδιαστικού προτύπου) και custom σχεδιαστική και λειτουργική προσαρμογή του από εμάς, ώστε να αποτυπώσει μοναδικά τις αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις της νέας ιστοσελίδας σας, και

3.Με Custom σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας εκ του μηδενός δημιουργώντας νέο μοναδικό template για σας.

Όποια από τις τρεις επιλογές και αν κάνετε η iservices θα κατασκευάσει τη δική σας ιστοσελίδα έτσι ώστε αφενός να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και να εντυπωσιάζει, αφετέρου να απηχεί το ύφος που σας ταιριάζει, να προσθέτει στο κύρος και στη φήμη σας και φυσικά να είναι ικανή να αποδώσει αποτελεσματικά.

Η επιλογή σας θα καθοριστεί τόσο από τις πραγματικές ανάγκες σας (τις οποίες θα συζητήσουμε λεπτομερώς) και φυσικά από τα όρια του κόστους που θα θέσετε.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Η κατασκευή της ιστοσελίδας από την iservices υλοποιείται με CMS ανοιχτού λογισμικού (wordpress), είτε επιλέξετε την χρήση template είτε την μερική ή πλήρη custom σχεδίαση.

Σε κάθε project εξασφαλίζεται η δυνατότητα σε χρήστες με ελάχιστη εμπειρία να διαχειριστούν πολύ εύκολα την ιστοσελίδα τους ακόμη και αν εμπεριέχει σύνθετα συστήματα ανταλλαγής και διαχείρισης πληροφοριών, δεδομένων, εικόνας και ήχου.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου - webdevelopers

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι να επιτύχουμε σε τέσσερις τομείς:

1. Να βρίσκουν την ιστοσελίδα σας όσοι δεν γνωρίζουν εσάς και την επιχείρησή σας. Αυτό επιτυγχάνεται με πλήρες πακέτο εργασιών SEO (Search Engine Optimization) σε συνδυασμό πλούσιου, κατάλληλα γραμμένου και διαρθρωμένου περιεχομένου. Η ιστοσελίδα πρέπει να αξιολογείται θετικά από την Google.

2. Να αποτελεί η ιστοσελίδα την βέλτιστη εικόνα και πύλη εισόδου της τουριστικής σας επιχείρησης και να της προσδίδει επιπλέον κύρος.

3. Να είναι εύχρηστη και λειτουργική και για τους επισκέπτες της και για τους διαχειριστές της.

4. Να έχει υψηλή απόδοση σε μετατροπές επισκεπτών σε πελάτες σας. Να τους πείθει δηλαδή ότι επιλέγοντας τις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρετε θα υλοποιήσουν το όνειρό τους και θα απολαύσουν το ταξίδι τους και τη διαμονή τους.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Ενσωμάτωση Μηχανής Κρατήσεων (Booking Engine)

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι έτοιμες για να ενσωματώσουμε μηχανή κρατήσεων, ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, να μπορούν να κάνουν γρήγορα και εύκολα κράτηση για την διαμονή τους στο ξενοδοχείο σας επιλέγοντας το είδος του δωματίου και τις ημερομηνίες που επιθυμούν.

Η online booking εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων, επιτρέπει στον ξενοδόχο να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία κρατήσεων μέσα από τον υπάρχοντα δικτυακό του χώρο, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος διεκπεραίωσης τους.

Απευθύνεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση των υφισταμένων ή τη δημιουργία νέων online – real time υπηρεσίων με τον πιο απλό, γρήγορο, ασφαλή, αποδοτικό και οικονομικό τρόπο.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου - booking engine

Η ιστοσελίδα σας θα είναι έτοιμη για να ενσωματώσουμε οποιαδήποτε booking  engine προτιμάτε (π.χ. web hotelier, wubook κλπ). Συζητάμε μαζί σας και σας προτείνουμε την κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Το σημαντικότερο: Η iservices είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου που μπορούν να σας προσφέρουν καθετοποιημένες υπηρεσίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων του διαδικτύου προς όφελός σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας παραδίδουμε απλώς ένα website. Αλλά παράλληλα, συζητάμε για τους επιχειρηματικούς στόχους και τις επιδιώξεις σας, ερευνούμε στο διαδίκτυο, σχεδιάζουμε το δικό σας internet business plan και σας προτείνουμε όλους τους τρόπους για να επιτύχετε μετατρέποντας τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε πελάτες. Σας παρέχουμε πλήρες πακέτο εργασιών SEO (Search Engine Optimization) ώστε η ιστοσελίδας σας να αξιολογηθεί θετικά από την Google και να μπορεί να ανεβαίνει σταδιακά στις μηχανές αναζήτησης. Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να επιμεληθεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας η ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων της iservices ή σας παρέχουμε και υπηρεσία πλήρους συγγραφής κειμένων (εάν το επιθυμείτε)

Τα βασικά χαρακτηριστικά των Hotels sites που κατασκευάζουμε

Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων που κατασκευάζει η iservices περιλαμβάνουν στα βασικά τους χαρακτηριστικά:

Πολυγλωσσικό σύστημα

Ανάπτυξη του δικτυακού τόπου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (ή και σε πολυγλωσσικό σύστημα, προσθήκης απεριόριστου αριθμού γλωσσών με δυνατότητα προσαρμογής και σε RTL για προσθήκη αραβικής γλώσσας ή ισραηλινής)

Responsive design

Αυτόματη σχεδιαστική προσαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets (Responsive and mobile friendly)

Εύχρηστο περιβάλλον εργασίας

Φιλικό, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας (CMS) για τους διαχειριστές του συστήματος.

Εύκολη καταχώριση περιεχομένου

Εύκολη καταχώριση κειμένου (περιεχομένου), με χρήση όλων των σημείων στίξεως, των εφέ, γραμματοσειρών και συμβόλων όπως δουλεύεται το κείμενο σε μια συνήθη Word έκδοση.

Δυνατότητα αναβάθμισης

Δυνατότητα αναβάθμισης του Δικτυακού Τόπου και υψηλό δείκτη

Φόρμες Επικοινωνίας

Φόρμα Επικοινωνίας (περιλαμβάνει antispam captcha και χάρτη google με καταχώρηση της διεύθυνσης του επαγγελματικού σας χώρου).

Εκπαίδευση διαχείρισης

Εκπαίδευση χρήσης στο περιβάλλον διαχείρισης της ιστοσελίδας σας.

Google Business

Εγγραφή στο Google Business, στο πλαίσιο των εργασιών SEO που αναλαμβάνουμε

Google map

Διαδραστικός Google map, με οδηγίες διαδρομής

Προσθήκη κατηγοριών

Δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων κατηγοριών, υποκατηγοριών και σελίδων περιεχομένου

Photo gallery

Παρουσίαση ειδικών προσφορών

Παρουσίαση τύπων δωματίων

Προτεινόμενες εκδρομές

Σχόλια Πελατών

Αυτόματη και δια χειρός καταχώρηση metadata

Αυτόματη και δια χειρός καταχώρηση metadata για άριστη επικοινωνία με τις μηχανές αναζήτησης και υψηλή αξιολόγηση από την Google για αποτελεσματικό SEO.

Σύγχρονα πρότυπα

Σχεδίαση σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα (css design) ώστε η ιστοσελίδα να καθίσταται ελκυστική, εντυπωσιακή, λειτουργική, φιλική στους επισκέπτες και στις μηχανές αναζήτησης, συνυπολογίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών.

Ανάπτυξη του περιεχομένου

Ανάπτυξη του περιεχομένου κατά δυναμικές κατηγορίες και υποκατηγορίες.

Συμβατότητα ιστοσελίδας

Συμβατότητα, αφού συνεργάζεται ιδανικά με όλους τους browsers.

Εύκολη καταχώριση πολυμέσων

Εύκολη καταχώριση φωτογραφιών, video, αρχείων και σχεδίων (διαγράμματα) σε όλα τα σημεία του περιεχομένου / κειμένου.

Return On Investment

R.O.I (Return On Investment) ώστε οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του να εξοικονομούν χρόνο, χρήμα και ανθρώπινους πόρους.

SEO friendly

Έτσι ώστε αυτοί που αναζητούν τις υπηρεσίες σας να μπορούν να σας βρίσκουν ευκολότερα.

Banner

Δυνατότητα προσθήκης διαφημιστικών banner στην ιστοσελίδα σας.

Custom

Και δεκάδες επιπλέον δυνατότητες και λειτουργίες αναλόγως των αναγκών κάθε πελάτη

Μηχανή κρατήσεων

Εύχρηστη ενσωμάτωση μηχανής κρατήσεων

Video gallery

Παρουσίαση υπηρεσιών με ειδικά icons

Προτεινόμενες δραστηριότητες και sports

Προτεινόμενοι προορισμοί, παραλίες, μνημεία, σημεία ενδιαφέροντος

Sitemap

Άρθρα, ειδήσεις και εκδηλώσεις σε blog – news

Google analytics

Εγγραφή στο Google analytics για παρακολούθηση των στατιστικών σας, με στόχο την εξαγωγή συμπερασμάτων για την επιτυχέστερη απόδοση της ιστοσελίδας σας και της διαδικτυακής σας προβολής.