Ενσωμάτωση booking engine στην ιστοσελίδα σας

Ενσωμάτωση booking engine στην ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Ενσωμάτωση booking engine στην ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Η iservices σας παρέχει online booking για ξενοδοχεία και ξενώνες. Σύστημα online κρατήσεων, 100% ασφαλές, φιλικό για τον χρήστη ικανό να μετατρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες και να αυξάνετε τις κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας. Εναλλακτικά συνδέουμε την ιστοσελίδα με την μηχανή κρατήσεων (booking engine) της επιλογής σας.

Δεχτείτε κρατήσεις όλο το 24ωρο μέσα από την ιστοσελίδα σας αυξάνοντας την κερδοφορία σας.

Ενσωμάτωση booking engine στην ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Οι ιστοσελίδες μας κατασκευάζονται έτσι ώστε να μπορούν να ενσωματώσουν την  μηχανή κρατήσεων που είναι καταλληλότερη για την δική σας ξενοδοχειακή επιχείρηση, επιτρέποντας στους επισκέπτες της ιστοσελίδας, να μπορούν να κάνουν γρήγορα και εύκολα κράτηση για την διαμονή τους, νιώθοντας ασφαλείς.

Ενσωμάτωση booking engine στην ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Ενσωμάτωση booking engine στην ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Ενσωμάτωση booking engine στην ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Όποιος ασχολείται με τον τουρισμό γνωρίζει ότι οι online ταξιδιωτικές πλατφόρμες κρατήσεων (ή αλλιώς ιστοσελίδες metasearch ή OTA – Online Travel Agencies-, όπως booking.com, airbnb.com, expedia.com) κατακτούν κάθε χρόνο, όλο και μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής αγοράς και των online συναλλαγών για απευθείας κρατήσεις. 

Γιατί;

Ενσωμάτωση booking engine στην ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Διότι χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία, πληθώρα πληροφοριών και φυσικά διότι η online κράτηση γίνεται εύκολα και με ασφάλεια από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και από το κινητό μας τηλέφωνο.

Ωστόσο, οι online ταξιδιωτικές πλατφόρμες κρατήσεων και αναζητήσεων έχουν και ένα βασικό μειονέκτημα. Το αυξημένο κόστος για την τουριστική επιχείρηση. Ένα σημαντικό ποσοστό των εσόδων από τις online κρατήσεις ενός ξενοδοχείου ή μονάδας ενοικιαζόμενων δωματίων, (από 5% έως και 20%), μένει στα ταμεία των διεθνών booking engine, που λειτουργούν ως ενδιάμεσοι πωλητές.

Το ερώτημα είναι: Μπορεί να αποφύγει αυτό το κόστος μία ξενοδοχειακή επιχείρηση; Είναι δυνατόν να μην βρίσκεται στις κορυφαίες πλατφόρμες online κρατήσεων; Φυσικά και όχι. Μπορεί όμως να το μειώσει σημαντικά. Ο σωστός σχεδιασμός της ιστοσελίδας και του διαδικτυακού marketing μια τουριστικής επιχείρησης θα πρέπει να στοχεύει αφενός στην αύξηση των απ’ ευθείας online κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδας του, αφετέρου στην ενέργειες που θα απευθύνονται στο στοχευμένο κοινό που θέλει να προσελκύσει η επιχείρηση.

Τι κάνει η iservices για την booking engine που χρειάζεστε

Ενσωμάτωση booking engine στην ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Αφού συζητήσουμε αναλυτικά μαζί σας για την τρόπο λειτουργίας της δική σας τουριστικής επιχείρησης σας προτείνουμε την μηχανή κρατήσεων είναι καταλληλότερη και την ενσωματώνουμε στην ιστοσελίδα σας. Με αυτό τον τρόπο θα δέχεστε απευθείας, χωρίς κανέναν μεσάζοντα, κρατήσεις.

Θα παρέχετε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας τη δυνατότητα να ελέγξουν τιμές, διαθεσιμότητα και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους ολοκληρώνοντας εύκολα και άμεσα τις κρατήσεις τους από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους. Υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες μηχανές κρατήσεων (πχ webhotelier, wubook, κ.α,) και εμείς σας προτείνουμε αυτή που πράγματι χρειάζεστε.

Τι κάνει η πλατφόρμα online booking

Τι κάνει η πλατφόρμα online booking

Η online booking εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων, επιτρέπει στον ξενοδόχο να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία κρατήσεων μέσα από τον υπάρχοντα δικτυακό του τόπο, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος διεκπεραίωσης τους.

Είναι αναγκαία για όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση των υφισταμένων ή τη δημιουργία νέων online – real time υπηρεσίων με τον πιο απλό, γρήγορο, ασφαλή, αποδοτικό και οικονομικό τρόπο.

Δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε τις κρατήσεις σας μειώνοντας το κόστος σας.

Σύνδεση με channel manager

Η ενσωμάτωση πλατφόρμας online κρατήσεων στην ιστοσελίδα σας είναι το πρώτο και πλέον αναγκαίο βήμα. Το δεύτερο, εξίσου αναγκαίο για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που έχουν εγγραφεί σε τουλάχιστον δύο OTA (Online Travel Agencies) όπως booking.com, expedia.com, hotel.de κλπ, είναι η εγγραφή σε channel manager και σύνδεση σε αυτό της booking engine που έχουν ενσωματώσει στην ιστοσελίδα τους και του PMS της τουριστικής τους μονάδας.

Γιατί; Για να ρυθμίζετε και να διαχειρίζεστε τη διαθεσιμότητα, τις τιμές και τις κρατήσεις του ξενοδοχείου σας σε όσους OTA (Online Travel Agencies) και αν έχετε εγγραφεί, από ένα κοινό περιβάλλον, χωρίς να κινδυνεύετε από διπλοκρατήσεις.