Συγγραφή και επιμέλεια περιεχομένου από εξειδικευμένους δημοσιογράφους

Συγγραφή και επιμέλεια περιεχομένου για site τουρισμού

Συγγραφή και επιμέλεια περιεχομένου για site τουρισμού

Το πλούσιο και σωστά δομημένο περιεχόμενο αποτελεί βασικό ατού για κάθε ιστοσελίδα και είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια για την αξιολόγησή της από την μηχανή αναζήτησης της Google.

Ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων της iservices, μέλη της Ένωσης Συντακτών, με τεράστια δημοσιογραφική εμπειρία, μπορεί να αναλάβει για σας:

Τη σύνταξη και την επιμέλεια κειμένων
Συνολικά την δημοσιογραφική υποστήριξη μιας ιστοσελίδας
Τον σχεδιασμό, την επεξεργασία και την διαρκή υποστήριξη περιεχομένου εταιρικού ή ειδησεογραφικού site ή portal.

Και αν νιώθετε ικανοί να επιμεληθείτε εσείς τα κείμενα της ιστοσελίδας σας, σας καθοδηγούμε δωρεάν, αφού για μας προέχει η καλή συνεργασία.

H iservices διαθέτει ειδικούς συντάκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι αναλαμβάνουν να συντάξουν το περιεχόμενό της ιστοσελίδας σας γρήγορα, με έγκυρο πρωτογενές υλικό.

Μη ξεχνάτε ότι το κατάλληλο περιεχόμενο παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στο διαδίκτυο για να μπορεί να αποδώσει μια ιστοσελίδα.

Δεν αρκούν μόνο οι όμορφες εικόνες, τα εντυπωσιακά video και τα γραφικά.  Οι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν πληροφορίες. Και αυτό σημαίνει ότι:

Αυτό σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου ή τουριστικού περιεχομένου πρέπει να εμπεριέχει αρκετές σελίδες για το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες που προσφέρει και αν είναι δυνατόν ένα προσεγμένο – περιεκτικό τουριστικό οδηγό της περιοχής με προτάσεις για ειδικά ενδιαφέροντα.

Συγγραφή και επιμέλεια περιεχομένου για site τουρισμού

Οι συντάκτες της iservices έχουν την εμπειρία και τη γνώση αφενός να διαρθρώσουν την δομή του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, αφετέρου σε αγαστή συνεργασία μαζί σας να συντάξουν τα κείμενα της ιστοσελίδας ή να επιμεληθούν δικά σας κείμενα ώστε να είναι γλαφυρά, κατανοητά, άρτια επιστημονικά και αποδοτικά στις μηχανές αναζήτησης. Συζητούν μαζί σας το περιεχόμενο και τους στόχους σας, τα πλεονεκτήματα της τουριστικής επιχείρησής σας και επιμελλούνται ή συγγράφουν τα κείμενα, σας τα αποστέλλουν για έλεγχο και διόρθωση και το site σας είναι έτοιμο και πλήρες!

Πόσο πιο απλά;