Μεταφράσεις ιστοσελίδων ξενοδοχείων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων ξενοδοχείων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων ξενοδοχείων

Κάντε την ιστοσελίδα σας πολυγλωσσική

Η iservices αναλαμβάνει με συνέπεια την μετάφραση περιεχομένου ιστοσελίδων πελατών της σε όλο το φάσμα των τουριστικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, εστιατόρια, τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών) σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές χάρη στο ευρύ δίκτυο συνεργατών – εξειδικευμένων επαγγελματιών μεταφραστών.

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της εξωστρέφειας, οι περισσότερες ιστοσελίδες, είναι απαραίτητο να παρουσιάζουν το περιεχόμενό τους σε όσο γίνεται περισσότερες γλώσσες, αναλόγως:

Μεταφράσεις ιστοσελίδων ξενοδοχείων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων ξενοδοχείων

Φυσικά για επιχειρήσεις τουρισμού η πολυγλωσσικότητα είναι απαραίτητη. Συζητάμε αναλυτικά μαζί σας και σας βοηθάμε να επιλέξετε σωστά αν χρειάζεστε και ποιες γλώσσες στην ιστοσελίδα σας λαμβάνοντας υπόψη τον επιχειρηματικό στόχο και την προέλευση, γεωγραφική και εθνική, των πελατών που θέλετε να προσελκύσετε.

Με το εκτεταμένο δίκτυο δοκιμασμένων και έμπειρων συνεργατών, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε άρτια, μεταφραστικά έργα οποιασδήποτε τυπολογίας και ορολογίας σε πάρα πολλούς γλωσσικούς συνδυασμούς, ακόμη και σε γλώσσες λιγότερο διαδεδομένες και πιο δύσκολες όπως τα πομάκικα, τα οθωμανικά, τα εβραϊκά ή τα μαλτέζικα. Λάβετε υπόψη ότι όταν πρόκειται για αραβικές γλώσσες ή ισραηλινά, η γραφή είναι αντίστροφή (RTL) και γι’ αυτό πρέπει να έχει προβλεφθεί αντίστοιχος σχεδιασμός (RTL) της ιστοσελίδας για τις συγκεκριμένες γλώσσες.