Σχεδιασμός λογοτύπου – εταιρικής ταυτότητας

Σχεδιασμός λογοτύπου – εταιρικής ταυτότητας για ξενοδοχεία

Σχεδιασμός λογοτύπου – εταιρικής ταυτότητας για ξενοδοχεία

Το εταιρικό λογότυπο αποτελεί την εικόνα που ταυτίζεται με το ξενοδοχείο σας και την βάση για την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας.

Μέσα από τα σχήματα, τα χρώματα και την γραμματοσειρά που θα χρησιμοποιηθούν στο σχεδιασμό του εταιρικού λογοτύπου αποκαλύπτεται το ύφος της εταιρείας αλλά και της ξενοδοχειακής ή τουριστικής μονάδας σας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία της, η κουλτούρα της. Το εταιρικό λογότυπο πρέπει να έχει ένα δυνατό σημείο (είτε αυτό είναι κάποιο σχήμα, είτε κάποιο χρώμα ή συνδυασμός χρωμάτων ή συνδυασμός όλων των παραπάνω) το οποίο έχει στόχο αφενός να εντυπωσιάζει αφετέρου να καταγράφεται εύκολα στο υποσυνείδητο ώστε να καθιερώνεται και να ταυτίζεται με την εταιρεία, το ύφος της, την ποιότητά της και τις υπηρεσίες της.

Το λογότυπο είναι το σημαντικότερο στοιχείο στην διαμόρφωση και καθιέρωση της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας. Η σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου. Αυτό είναι που θα καθορίσει και θα προσδιορίσει την εικόνα της τουριστικής επιχείρησης σας.

Σχεδιασμός λογοτύπου – εταιρικής ταυτότητας για ξενοδοχεία

Τα χρώματά του και τα σχήματά του θα επικρατήσουν και θα διαμορφώσουν ολόκληρο το ύφος της. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και θα εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές κινήσεις της εταιρείας (διαφημιστικά έντυπα και καταχωρήσεις, ιστοσελίδα κλπ).

H iservices αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας, με την υποχρέωση μέσα από τον σχεδιασμό του λογοτύπου σας να αναδεικνύεται και να προβάλλεται η ταυτότητα της επιχείρησής σας και η φιλοσοφία που αυτή εμπεριέχει.

Μαζί με το σχεδιασμό του εταιρικού λογοτύπου θα λάβετε και οδηγίες χρήσης οι οποίες θα καθορίζουν και θα «προστατεύουν» την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας σας.

Η υλοποίηση δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας – λογοτύπου περιλαμβάνει:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Αναλυτική συζήτησή μας για λεπτομερή περιγραφή της, λειτουργίας, των υπηρεσιών, των προϊόντων και των στόχων της εταιρείας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Παρουσίαση προτεινόμενων σχεδιαστικών προτύπων και επιλογή

ΕΡΕΥΝΑ

Αναλυτική συζήτησή μας για λεπτομερή περιγραφή της, λειτουργίας, των υπηρεσιών, των προϊόντων και των στόχων της εταιρείας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Λεπτομερής σχεδιασμός του σχεδιαστικού προτύπου που επελέγη ώστε να παραδοθεί στον πελάτη ως εταιρικό λογότυπο

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Ολοκλήρωση του σχεδιασμού. Παρουσίαση και παράδοση του εταιρικού λογοτύπου και οδηγιών για τη διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας