Χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας
hotelokeanis.gr

Το Hotel Okeanis μας εμπιστεύτηκε για τον σχεδιασμό της νέας του ιστοσελίδας. Αυτό είναι το δεύτερο project που συνεργαζόμαστε με επιτυχία, με τους ιδιοκτήτες του Hotel Okeanis, καθώς η iServices είχε κατασκευάσει και την προγενέστερη ιστοσελίδα του Hotel Okeanis το 2016. Μετά από 6 χρόνια όλοι συμφωνήσαμε ότι η ιστοσελίδα χρειαζόταν ανανέωση ώστε να γίνει πιο σύγχρονη και στα πρότυπα των σύγχρονων ιστοσελίδων σχεδιαστικά και τεχνολογικά. 

Η ιστοσελίδα που κατασκευάσαμε είναι λειτουργική, δίνοντας έμφαση στον απλό σχεδιασμό που επιτρέπει στους επισκέπτες να βρουν εύκολα πληροφορίες για τα δωμάτια, τις τιμές και την ευρύτερη περιοχή του νομού  Έβρου. 

Η ιστοσελίδα έχει πολυγλωσσικό περιεχόμενο σε τρείς γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Τούρκικα) και έχουν γίνει εργασίες προώθησης SEO και στις τρεις γλώσσες, ώστε να βγαίνει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και να έχει σταθερή ροή επισκεψιμότητας.  

Στην ιστοσελίδα υπάρχει φυσικά μηχανή κρατήσεων,  και είναι αυτομάτως προσαρμόσιμη σε κινητά και tablet. Στην ιστοσελίδα έχει γίνει, προσαρμογή στον κανονισμό GDPR, και  έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer). 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα φροντίσουμε να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση για το ιδανικό αποτέλεσμα.