Χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας
anassa-nikiti.com

Τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου ΛNΛSSΛ BOUTIQUE LIVING,  www.anassa-nikiti.com σχεδίασε και κατασκεύασε η iservices.  Η ιστοσελίδα αναδεικνύει το σύγχρονο και μοντέρνο ξενοδοχείο και φυσικά παρουσιάζει στον επισκέπτη με τρόπο εύχρηστο και λειτουργικό όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για την Νικήτη και την ευρύτερη περιοχή της Σιθωνίας.

Στην ιστοσελίδα www.anassa-nikiti.com ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις που προσφέρει το BOUTIQUE LIVING hotel, τους διαφορετικούς τύπους δωματίων που διαθέτει και φυσικά μπορεί να στείλει online αίτημα κράτησής.

Και αν το ενδιαφέρον του δεν περιορίζεται στις υπηρεσίες άνετης διαμονής αλλά θέλει να εμπλουτίσει την παραμονή του με εκδρομές και εξορμήσεις στην γύρω περιοχή, στην ιστοσελίδα, θα βρει όλες τις απαντήσεις και πληροφορίες που χρειάζεται.

Η ιστοσελίδα είναι διαδραστική, υψηλής αισθητικής διαθέτει εντυπωσιακό slider στην αρχική σελίδα και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμη σε κινητά και tablets ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να περιηγείται στις σελίδες της, από όλων των ειδών τις συσκευές που έχουν δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Στην ιστοσελίδα έχουν γίνει πλήρεις εργασίες SEO ενώ έχει σχεδιαστεί και newsletter.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα φροντίσουμε να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση για το ιδανικό αποτέλεσμα.