Χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας
santotransfer.com

Το νέο μας project, η ιστοσελίδα santotransfer.gr αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες της Σαντορίνης που αναζητούν αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς και ξεναγήσεων.

UX/UI Design

Με ένα εντυπωσιακό design που έχει σχεδιαστεί με έμφαση στον χρήστη (UX), η ιστοσελίδα αντανακλά τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Το λογότυπο του SantoTransfer έχει σχεδιαστεί από γραφίστα της iServices ώστε να αποτυπώνει τον χαρακτήρα του brand, να είναι απλό αλλά και εύκολα αναγνωρίσιμο.

Εργασίες SEO

Οι εργασίες SEO που έχουν γίνει στα αγγλικά εξασφαλίζουν την ορατότητα της ιστοσελίδας στο διεθνές κοινό και την προσέλκυση πελατών που αναζητούν υπηρεσίες tour και transfer στην Σαντορίνη.

Custom Booking System για Transfers και Τours

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που καθιστούν τo santotransfer.gr ξεχωριστό είναι το custom booking system που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ιστοσελίδα. Το σύστημα αυτό διαχωρίζεται σε τέσσερα στάδια, καθιστώντας τη διαδικασία κράτησης αυτοκινήτου απολύτως αποτελεσματική και εύκολη για τον χρήστη. Από τη συλλογή πληροφοριών και την επιλογή του οχήματος μέχρι τις προσωπικές πληροφορίες και την πληρωμή, η διαδικασία ολοκληρώνεται με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα φροντίσουμε να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση για το ιδανικό αποτέλεσμα.